Selamlarrr size öneride bulunmak istedim umarım seversinizz

1-Vecna güncellemesi

-Harita

Harita bence o ikonik kırmızı gökyüzülü bir yer olmalı ve dizideki gibi o siyah yaratıkta havada olmalı, mekan olarak iç + dış olabilir.

-Mori

Bence Vecna kurbanı güçleriyle yukarı kaldırıp boğabilir ve kurban yukarı doğru çıkabilir ordada bir saatin içine girip yok olabilir.

-kovalama müziği

Bence saat ile ilgili bir şeyler eklenebilir yada müzik tersten çalabilir bu bence güzel olur.

-Kurban

Bana göre Eleven gelebilir çünkü Vecna ile bağlantısı var. Eleven gelirse ya Mike ya da Will gelebilir ikiside Eleven ile bağlantılı ama Will, Vecna ile de bağlı. Hiç olmazsa belki Dustinde gelebilir ama bence net Eleven gelmeli.

2-Pennywhiese

-Önerii

Bence gelmeli çünkü oyunda ilgi görür ve belki oyuncu sayısı artar.

-Harita

Kesinlikle kanalizasyon ve mahalle birlikte yada %50ye %50 şansla ikisinden biri gelmeli çok güzel olur veyahut mahalle gelirse ordaki şu kanalizasyon boşluğunda kırmızı göz olmalı daha iyi olur. Ve kanalizasyon olursa dar bir geçitte su birikintisi olmalı böylece su sesi dahs iyi atmosfer sunar.

-Mori

Bence pennywhiese kesinlikle ilk oşarak kolunu tutup koparmalı sonra yakasından tutup kaldırmalı, o dişlerini çıkarıp kafasını yemeli. Temaya uyar bence veya mori başında bir kırmızı balon gelir ve patlar ordanda pennywhiese çıkar.

-Lobby hareketleri

Kesin ve kesin olarak o gülüşü olmalı ve o mükemmel dansını yapmalı, bazı kelimelerde söyleyebilir mesela; "Gel buraya küçük çocuk!" Ya da "Kanın çok güzel duruyor" vb. Bu kelimelerde emin değilim.

-Özellik

Bence haritada balon bırakır ve ışınlana bilir. Benim en beğendiğim kendi düşüncem olan klonlama mesela katil yada kurbanları klonlayıp yanlarına gidebilir en mantıklısı kurban bence çünkü alamayabilirler.

-Kurban

Zaten ordaki başrol ve arkadaşı gelebilir bundan emin değilim.

Benim düşüncelerim böyle eğer okursanız çok sevinirim <333 oyunu 2018den beri seviyorum ama sadece mobili 1 yıl oynayabildim oda kapandı haftaya laptop alıcaz o zaman girerim oyuna(belli değill), gerçekten çok güzel bir oyun. Umarım fikirlerim size örnek olur!! Kendinize iyi bakın ve okuduğunuz için teşekkür ederim..

Comments